Case
Tenderflame

Tenderflame er på en mission, hvor de vil gøre op med Bioethanol, og alle de forfærdelige egenskaber som det har. De har derfor udviklet Tenderfuel, der er 100% sikkert at bruge, og som forurener utroligt lidt.

Tenderflame kom til Brand Makers med et ønske om, at skabe et livsstilsbrand, der appellerer til den bevidste forbruger som ønsker hygge og stemning i hjemmet – som kun levende lys/ild kan skabe.

Brand Makers har udviklet den totale brand oplevelse sammen med deres interne markerting team, og vi er utroligt stolte af den rejse Tenderflame har været på sammen med os, som gerne skal bringe dem ud i hele evrden – så vi får et bedre klima.

BRAND DEVELOPMENT / EMBALLAGER / MESSESTANDE / WEBSITE / POS & POP / STRATEGI

Showrooms, messestande og butiksindretninger

Vi elsker at skabe levende rum, hvor forbrugerne oplever et brand på bedste vis. Med Tenderflame er det en leg at lave lækre løsninger, da deres varer kan forskønne et rum på sin helt egen unikke måde.
Når først flammen i en Tenderflame pejs eller lampe er tændt, er magien godt på vej.

Vi har designet showrooms for Tenderflame i adskillige lande, ligesom vi har hjulpet dem med messestande og butiks indretning.

Identitets design & Website

Vi har skabt hele identiteten bag Tenderflame. Fra deres organiske logo der kombinerer flammen med et blad (som symboliserer deres grønne tilgang) til den lækre farvepalette der pryder deres emballager.

Derudover har vi også skabt et levende og e-commerce fokuseret website, der på bedste vis inspirerer brugerne til hvordan hjemmet bliver endu flottere med en Tenderflame pejs eller lampe.

Alt sammen elementer der er med til at skabe en sammenhængende identitet for Tenderflame.

Emballager der “popper”

Det er en drøm at være med fra starten, og vi har skabt en lang række lækre emballager til Tenderflame, der positionerer deres produkter stærkt mod omverdenen.
Alle sammen med fokus på elegance, enkelhed og at man med det samme fornemmer den super lækre kvalitet som produkterne har.

hamburger
close
phone