Case
CVO

Et firma der leverer “outsourcet bogholderi” lyder ikke som en lækkerbisken at markedsføre. Men her tager du helt fejl, for Charlotte er ikke som økonomifolk er flest, hun vil have 100% knald på markedsføringen. Derfor skabte vi et univers, hvor hendes medarbejdere optrådte som modeller, og i skøre/sjove/underfundige miljøer.

Derudover har vi skabt den fulde identitet samt hjemmeside og meget meget mere for CVO.

BRAND DEVELOPMENT / CAMPAIGNS / PHOTOS / SoMe / MESSER

STÆRK IDENTITET MED LEVENDE LOGO

Første gang Charlotte & CVO kom til os, var det for at få skabt en ny identitet til virksomheden. Store ambitioner om vækst samt ønsket om IKKE at ligne de andre konkurrenter gjorde, at vi skulle lave noget anderledes. Vi startede med at forenkle navnet samt skabe et nyt logo der symboliserer frihed til at gå egne veje – og payoff “Genvej til vækst” der klart fortæller om hvad CVO gør for kunderne. Konceptet med outsourcet økonomi-funktion er genialt, og CVO har kæmpe succes med at hjælpe specielt dansk e-Commerce til succes.

VILD DAG MED VILDE BILLEDER!

Vi aftalte en foto dag i Aalborg, hvor vi lejede et studie og hyrede danmarks bedste fotograf Claus Peuckert til at skyde en serie billeder hvor medarbejderne optrådte som detektiv, kok, stewardesse, rengøringsdame m.v. Efterfølgende bearbejdede vi billederne, og skabte et farverigt univers der har skabt stor opmærksomhed omkring CVO.

FREMTIDEN ER CVO

Hvis du har en mindre eller mellemstor virksomhed, så er det en god idé at outsource økonomien til CVO.
Du får adgang til CFO niveau af sparring, og du sparer en masse penge i forhold til at have det inhouse.
Det bedste er, at du får adgang til viden på tværs af mange brancher, da CVO sevicerer en lang række forskellige former for virksomheder – så de ved hvad der rør sig i branchen og kan benchmarke din virksomhed op mod de bedste.

LAD OS SKABE DIT BRAND

Brand Makers skaber levende brands med en stærk historie. Tag fat i os for at høre hvad vi kan gøre for dig.

hamburger
close
phone